Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sällskap i livet …

Vad är vikten av sällskap för dig ? 💚💙💜

Man vill självklart kunna välja om man vill vara ensam eller ha socialt umgänge. Gränser har nu i Corona tider ändrats på gott och ont . Jag älskar att umgås med människor jag tycker om , äta gott och sitta vid bordet och ha härliga diskussioner om livet, och allt man tycker om eller inte. Men dela sitt liv på gott och ont med människor man känner sig trygg med 😊

Prat och skratt ger en om igen chans att fylla på energi förrådet 💜

Likaväl kan man ibland känna att man är trött på människor Och man vill bara krypa in i sin egen bubbla , gå inåt och hitta och balansera upp sina egna energier . När man känner så får man bara följa känslan och låta det vara tills man hittar tillbaka till att vilja ha andra människor runt sig.

i dessa tider har det blivit den närmaste familjen , make och son +prinsessan Freja. Det positiva i det att vi ännu mer känner oss sammansvetsade 🥰👏🏻Man saktar ner och tar in sina känslor om än mer och har tid att känna in hela sig själv och hur hjärta och själ mår .

Kerstin sätter De Viktigaste först , utan dem hade jag varit ensam ♥️ Tacksam

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan