Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tanka fullt ✅

Tanka fullt !!

Då menar jag att det är oerhört viktigt att se om sitt hus 🏠, hela sin kropp , sitt mående och själ .Fyll på dina Energier med Passion , det du brinner för , det du går igång på . Jag brukar säga att när alla hittat sin grej som man kan nörda in på och kan sitta med timme efter timme , då får man kraft i sinnet .
Andlighet , Blogga , Änglar, Kristaller , Hjälpa människor, Reiki och olika sorters healing , Silversmide, Matlagning, Mode, Inredning , Sporter eller baka Franska kakor .

Man mår bra när man har en PASSION💜

Jag älskar att se vad som händer när man jobbar med Energier:) och healing , är Reiki-master och lärt mig denna japanska variant med olika tecken och fått initieringar för att hitta rätt i samarbete med Universums kraft . Man kan aldrig säga att man kan göra någon frisk men när man skickar energier för någons bästa , så kan dens kropp få hjälp att få en kick till själv-läkning. Många symtom har möjlighet att lätta har jag erfarenhet från .

Personer som sover bättre , mindre oroliga, hittar mer kraft att göra saker i vardagen, kan bli av med kryckor fortare , mindre smärta etc Tror på lite healing under lång tid . Jag har under flera veckors tid kört grupp healing 5 kvällar i veckan i min grupp Kerstin Carleljung på FB med Livskraft med Energier givna från hjärtat och fått fin återkoppling.

Glädje och mycket hopp 💜 Så givande 🙏🏻
Vad i ditt Liv ger dig passion o glädje ?? Vill gärna höra mer om det ?
stor varm kram fr Kerstin

 

 

 

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan