Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Blod är inte allt 🇬🇧🇸🇪

Tack farmor och farfar , att ni skickade iväg faster Ulla på språkresa 1952 till Exeter 👏🏻 Och hon fick bo med en fantastisk familj med två döttrar  . Familjen hade samma bakgrund som min familj , männen jobbade på SJ . Ulla hade en fantastisk tid där och senare kom Sally till vår familj i Göteborg. Farmor Greta o Lesleys Mormor höll kontakt många många år och det skickades presenter fram o åter . När de gick bort , höll min pappa kontakt med det årliga julbrevet 🙂 och Ulla o kusin hälsade på 1978 och pappa var där 1979. Sally gick bort för många år sedan o 2014 fick pappa brev fr Lesley att hennes mamma gått bort med 🙏🏻🇬🇧.
Nu är det din tur Kerstin att fortsätta kontakten !!

Så det gjorde vi 🙂 2015 sågs vi första gången jag, Lesley och Ullas dotter Helena i London  på restaurang av Jamie Oliver. Vi fann varandra inom 5 minuter.  💗

Efter det har vi setts 2 gånger per år i England eller Sverige . De bor i Wells Somerset och vi har sett mycket runt där och de har varit hör många gånger och vi har varit i Stockholm, Göteborg, Västkusten och runt Borås så klart .
Vi bor alltid hos varandra ca en vecka och allt detta vuxit från vänskap till Systerskap. Vi har träffat varandras familjer och Ulla är självklart alltid med när dom är här och är en VIP person i den engelska familjen . 👏🏻🇬🇧🇸🇪

Vi har samma intressen som andlighet, kristaller, Reiki , änglar , natur , örter , oljor , yoga, resor o Glastonbury. Varsin hund som vi älskar och otroligt familje kära .  ♥️

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan