Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vänskap är fint ♥️

Vänskap är bland det finaste jag vet . 💗

Att finnas för varandra i glädje o sorg . Lyssna på varandra , skratta med varandra och stötta varandra  på alla olika sätt man kan komma på 🙏🏻
Stå bakom sin vän och skydda dens rygg .

skratta åt dess mest horribla saker , för att man skall orka . Lyssna – bara att finnas ger man kraft .
vara varandras psykolog. Göra roliga saker tillsammans .
olika människor ger en också olika saker 😍👏🏻

det är en ynnest att få kalla dig vän ♥️

kram Kerstin

3 comments / Add your comment below

  1. Det är det finaste som finns.Men corona tider har visat vem som är en sann vän.Karin och jag har varit vänner sedan hon var 5 år och jag 6 år.Jag fyller 65 i augusti.Inte en enda gång har hon ringt under denna tid,det är bara jag som ska ta kontakt.Inte ens när min man dog i cancer så frågade hon hur jag mådde.Så den kontakten släpper jag nu.Men Christina som jag gick i skolan med,vi har känt varandra sedan 10 års ålder,hon som inte ens svarade i telefon när jag ringde ibland.Hon ringer ofta och frågar hur det är,hon visade sig vara en sann vän.Och våra döttrar gick i skolan i samma klass.Sofie är gift med Tomas Di Leva idag och dom har fortfarande kontakt våra döttrar.Så denna karantän visar på många olika plan hur det kan vara i livet.

Lämna ett svar

Till startsidan