Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Gurun kom till Målsryd 🙏🏻

Gurun Brahmrishi kom till Målsryd juni 2016 .
Min vän Marie frågade om jag skulle följa med o träffa Guru fr Indien . Självklart sa jag , vet att det var en klok man – men inte mycket mer . Fick order att klä mig i vitt för att hedra honom . Självklart gjorde jag det.
När vi kom dit förstod vi att något större var på gång …

Hans eget folk kom först och berättade för oss vem detta var . Att han åkte runt i hela världen och stod på arenor i storstäder och pratade andligt för runt 500.000 människor . Här var vi ca 150 personer . Han hade en indisk vän i Borås som kände henne som höll i evenemanget. ♥️🙏🏻

Han pratade i över 2 timmar och gav oss god syn på tankar om livet . Mycket jordnära o närvarande person . Gav mycket 👍🏻
Frågade oss frågor och vi fick svara .
sen sa han att han skulle välsigna oss , vi fick stå i Kö och gå fram till honom en och en ( något han aldrig gjorde annars )

stå där och vänta blev en riktig religiös känsla . Kan inte förklara . Kändes stort ♥️
När det var min tur fick jag en kram och ett hänge med en indisk gud på . Det fick inte alla , kändes stort o speciellt 🙏🏻
Tacksam för upplevelsen!!

Kram 🤗

4 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan