Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Arg o upprörd 😢

Jag är oerhört tacksam för svensk sjukvård !! Och att jag blir så väl omhändertagen över allt men det är jobbigt att jag kan mer om min sjukdom än läkaren oftast . På över 2 års tid har ingen kunnat mer än mig . Sen när läkaren åtminstone googlat min diagnos , känner man att dom försöker . Själv har jag hittat mycket stöd i FB grupper både i Sverige och England och USA . Där jag pratat med människor med samma problem som redan gått igenom vissa saker redan . Den infon kan jag ge min läkare .

Upprörd att människor med en ny diagnos inte kan få den stöttning de behöver ♥️

Därför är vi ett gäng som startar upp en Svensk Cowden förening , vi skall försöka ge input till olika sjukhus i Sverige , så att vi alla kan räkna med samma vård . För det behövs !!
Något vi alla har är stora huvuden . En del i diagnosen. Alltid svårt att hitta fina hattar och mössor .

 

1 comment / Add your comment below

  1. jag känner igen det där med att inte läkare vet.jag var till flera hälsocentraler och fick ingen hjälp med min sköldkörtel som bara växte.När jag äntligen hittade en läkare som skickade mig till endikrinologen,så var det cancer i den.

Lämna ett svar

Till startsidan