Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Därför bör du Rösta på Melissa Lund i Idol 🎵🎶🎹🎤

Jag har idag intervjuat Melissa Lund från Äspered om tankar om livet, musiken och Idol. Varm, jordad sång-fågel från Sjuhäradsbygden 🎵🎶🎤 här kommer lite mer personlig info om tjejen som kan komma långt med sin sångröst , personlighet och Just Din Röst på henne i torsdagens kval tävling . Se Idol den 17e Sep kl 20 och rösta så mycket du kan.
1 .Familj ? Pappa Peter , Mamma Susanne och lillebror Oliver . Kommer från en familj med många kreativa intressen.

2 . Vad ger musiken dig som person ? Det är en sådan stor del av mitt liv , ger mig glädje, lycka och får möjlighet att uttrycka alla mina känslor här och skulle aldrig kunna vara utan musiken . Det är jag 👏🏻

3. En artist som gett dig en kick att själv träda fram och stå på scenen ? Det är många , man får ofta en kick av att gå på live konsert och få känslan där och då . Sen vilja står där själv 🙏🏻🎵.
4. Vad har musik skolan i London gjort för dig och din förberedelse till att vara med i Idol ? Att vara ok att sjunga inför andra kom i 6an när jag sjöng på skolavslutningen , och året i London har fått mig att stå på scenen mer att tro på mig själv . Känna att detta är så jag , och jag vill bli artist mest  av allt . Dela känslan av musiken till er alla.

5 . Vad är dina bästa egenskaper ? Genuin och jordad ( säger andra om mig )

6 . Vad har du för hobby utanför musiken ? Livsstil att ta hand om kropp och själ, äta ren mat och fylla på energierna på olika positiva sätt .
7. Hur mycket vill Du vinna Idol ? Klart man vill men för min egen skull ett mål i taget . ♥️
8 . Vem av alla som vunnit Idol är din favorit ? Chris Kläfford eftersom han är närmast min musik smak .

Varmt lycka till fina Melissa Lund i Äspered på Idols kval tävling på torsdag 17e Sep  .

copyright- Kerstin Carleljung 200916

Bilder – TV4 och fr Familjen Lund

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan