Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Utmana sitt inre och tankar 🧡🍂🍁💯

Att Utmana sig Själv i tankar och Värderingar , och hur o vem jag är ?? Stora frågor 🧡🧡

Just nu i min läknings- process efter att tagit bort bägge mina bröst ? Vad det gör i tankar o funderingar . Det första att jag var helt mogen och hemma i att göra det , ge mig själv ett bättre liv , mindre oro för att bli sjuk och sänka cancer chansen fr 85% – 2 % . Det är tufft och modigt . 🙌🥰 jag håller med – skit modigt . Men läkningen är inte skit enkel – det är 2 nya bröst , ny form , samma skin men en massa stygn som skall läka , blod som skall bort , dränage som kommit bort ( skit skönt)

Ett bröstband som sitter runt bysten för att proteserna skall bli där det är meningen .
ärr runt halva och upp vid vårtan – så den sitter där den skall . Stramar o stränar , känns som armarna är fast sydda i sidan . Inga lyft , tom svårt att ta på sig och av sig på överkroppen , borsta sig , nå saker högst upp ( aldrig haft det problemet pga av min längd ) Men nu !! Och vad gör man ! Promenerar och pendlar med armarna för att sträcka i ärren och musklerna , så jag sakta kan jobba upp rörligheten igen . Rullar på axlarna , stäcker på mig . Så det skall bli normalt igen 💯👍🏻
Gråter o är ledsen att jag skall kämpa mig igenom detta , tycker synd om mig emellanåt och känner att allt tar emot jävligt mycket .
och vill bara att allt skall vara bra imorgon .
Det blir bra 😌 med lite tid och det blir bra att jag rör mig och bryr mig om min helhet  .
Ledsna tankar kommer av sig själv , jag pratar , gråter ut skiten , skriver och pratar lite mer . Tacksam i hela mig att jag har människor som bryr sig om mig och mitt välmående 🙏🏻😊💋

Jag bryr mig otroligt mycket om mitt själsliga jag , så jag försöker fylla mitt tempel med gott och höja mina energier o kraft på bästa sätt .

idag blev det natur , vatten och min älskade hund .

 

2 comments / Add your comment below

  1. Rara du….vad du får gå igenom. Det kommer att bli bra och det vet du så klart men så jobbigt för dig innan du når dit. Varm kram 💖

Lämna ett svar

Till startsidan