Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Utmana dig själv ….

Häftigt att våga utmana sig själv och våra utmaningar är självklart olika 🍄🍁💯🙌

Alla har vi vår egen väg att vandra med vår personliga utveckling och det som känns rätt för mig eller dig. 🙏🏻
En del älskar att bestiga berg , åka skidor nerför branter , eller köra Mc i öknen

JAG gillar att ha mina kurser i Reiki 🙂 utmana mig själv och utveckla andra och mig i härlig gemenskap , gillar att jobba med min samtalsterapi o hjälpa , även om det är pirrigt när man med en ny klient inte innan kan säga hur det blir och utvecklas i vårt samtal .
Men så härligt och man känner själv utveckling i det nya som man inte förrän efteråt förstår vad det kommer att ge .
Gemenskap med vänner och bekantskaper , utvecklar mig på ett oerhört härligt o givande sätt . Olika människor ger en olika saker och oerhört att ha en palett 🎨 med människor i sitt liv. Magiskt och Wow känsla . 💯🙌 var och en är en gåva i livet. Tacksam ♥️ Bugar o bockar .
Härligt pirrigt att göra saker lite utanför comfort zonen och sen känna när man lyckas 🙏🏻🧡👍🏻👏🏻🍂

Kämpa och lev väl ♥️

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan