Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Michelle Obama 💚🧡👏🏻

Jag såg i helgen dokumentären om Michelle Obama på Netflix  . Hon känns så verklig och genuin , och av allt gott hon fått i sitt liv . Ger hon tillbaka till ungdomar om och om igen och visar att även om man kommer från ett tufft och fattigt område i Chicago kan man komma någon vart , bara man vill och kämpar och pluggar . Kunskap är aldrig svårt att bära . Hon träffar creme de la creme av människor i hela världen men där finns ingen fasad på den kvinnan , hon visar vad hon står för och framför allt Vem hon är 🧡🧡👏🏻🙏🏻
Det är så otroligt 🆙 lyftande !!
Hon träffar ungdomar o kvinnor på föreläsningar och i skolan och berättar familjära saker som visar att hon är precis likadan som oss andra . Vi skrattar när hon ojar sig för något Barack hade gjort . Hon glädjer sig också oerhört mycket när samkönade äktenskap blir ok i USA , och gör allt hon kan för att ta sig ur Vita huset med dottern för att känna människors lycka på gatan utanför Vita Huset ,

Hennes mamma och bror är betydelsefulla för henne i alla väder , och hennes flickor fick lära sig att inte bli upp passade i Vita Huset .
vilken styrka , vilken lysande stjärna 🌟 i vår värld . Hon skulle bli en passande Kvinnlig president i USA en dag . Hon får gott för hon förtjänar det . En stark kvinnlig förebild ♥️🕯🙏🏻.
Nu skall jag läsa hennes bok ….

bilder – Pinterest

2 comments / Add your comment below

  1. Så fint beskrivet om Michelle Obama!
    Filmen gjordes tydligen när hon fortfarande var i vita huset?
    Undrar vad hon gör idag?

Lämna ett svar

Till startsidan