Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Romantiska filmer som Prinsen och jag

Sponsrat samarbete med Sinamatic

Har ni sett den romantiska filmen som heter Prinse och jag? Det handlar om en helt vanlig tjej som har kommit in på universitet och bor i USA. Samtidigt dyker Danmarks prins upp i samma skola men ingen vet om att han är en prins.

Han vill dölja att han är en prins för att kunna hitta kärleken utan att man ska bli kär pga av att han är en prins. Det konstiga är att han ser på tv hur det ser ut i USA att de är totalt fria och gör nästan vad som helst. Detta verkar han gå på och det första han gör är att totalt förolämpa tjejen han senare kommer att bli väldigt kär i.

De bråkar till en början och sedan blir vänner och deras vänskap går över till kärlek. Han får även följa med på jullovet till hennes bondefamilj och lära sig ta hand om kor och mjölka. Han glömmer till slut bort att han är en prins och trivs med livet med henne. Till slut får några journalister nys om att den danske kronprinsen är i USA och hittar honom. Mitt i allt så börjar han bli jagad av fotografer och de ropar prinsen efter honom inför alla. Typisk romansik film där man vet att tjejen i början ska bli upprörd och då kommer han tycka att hon är annorlunda som verkligen inte vill ha honom för att han är prins utan för att hon verkligen var kär i honom. I normala fall skulle en kvinna inte reagera så. Han ni också tänk på att normala filmer dvs drama eller romantiska filmer så har man aldrig några sexleksaker utan det är helt tabu. Tex i sex and the City filmerna så är det inte tabu utan då är det flera säsonger som bara handlar om sexleksaker outlet som om det vore det mest normala som fanns. Serien Sex and the City är också lite av komedi där man tar upp alla tabu belagda ämnen och allt som är pinsamt i verkligheten. Det är inte som på film utan det är helt enkelt verklighet man tar upp.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan