Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vara attraherad av någons själ ♥️🕯

 

Att klicka med någon / några vackra själar är magi – energi som gifter sig med varandra ♥️
Att man är attraherad av någons energi och själ är för mig ett systerskap / vänskap .
Jag är inte sexuellt attraherad utan själsligt attraherad .
Själsligt attraherad kan man vara i vem som helst där våra energier , tankar och värderingar är i samklang ♥️🕯🙏🏻👏🏻
Men den jag älskar är helheten så klart en mix.

När det händer , är det musik 🎵 och jag säger bara bra musik hela tiden , min spellista och nya bitar som jag tar till mig på stört . Som kickar igång saker i min själ och framför allt glädjen i livet . Systrar , vänner och människor som har en speciell mening för oss det är lätt att jämföra med musik som fyller oss med

kraft, energi och själslig gemenskap ♥️🕯🎵

Jag önskar god vacker gemenskap för var och en i denna värld 🌍. ♥️ Mer sådant mindre krig och mer lyckliga människor .
En vacker samklang 🥰👏🏻

bilder: Pinterest

Lämna ett svar

Till startsidan