Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vill slå ett slag o tanke ….

Jag vill slå ett slag för att lyfta människor i din omgivning på olika sätt 😍👍🏻
Om du verkligen gillar en blogg du läser 😉 eller ett bra inlägg på Linkedin gilla inlägget eller tom skriv ett kort inlägg varför . Låt den personen få en kick av att någon gillar .
Det är lustigt ibland när man ser att 75 har besökt något man gjort/ skrivet och ingen gillar .
Jag ber bara om gilla markering om du gillar inlägg / det jag skrivit . Jag skriver inte inlägget just för mig utan jag skriver som en daglig påminnelse att ge positivitet i den värld vi lever , lyft människor i det Du kan . I familje livet , på jobbet , i umgänges kretsen och i vardagen . Du behöver inte överdriva utan om det sker bra saker och människor visar goda sidor du inte förväntar dig .
säg något glatt ♥️👏🏻 Skriv något positivt eller tryck på like 👍🏻
Och gör någons dag – det är helt enkelt fint 🙏🏻

@copyright Kerstin Carleljung

2 comments / Add your comment below

  1. Jag läser ofta det du skriver Kerstin, och gillar det jag läser. Jag ska dela det här inlägget på FB. ❤️

    1. Jag vet fina 💚👏🏻 Och jag brukar gilla mycket av ditt . Men bara för jag gillar ditt sätt. Stor varm kram ♥️

Lämna ett svar

Till startsidan