Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Medveten om denna dag ♥️🙏🏻👏🏻

Idag vill vi som har diagnosen Pten/ Cowden syndrom berätta att det är vår dag 💙

Vi vill berätta för världen att det är ovanlig diagnos 1/200000 har den i världen . En cancergenetisk sjukdom 🦠 som gör det lättare att få cancer i hjärna, njurar, hud, tjocktarm, bröst, sköldkörtel och livmoder , Vi får tänka på tänderna o tandkött , vi får massa polyper och utväxter . Autism kan finnas mest hos pojkar . Polyperna kan växa på kroppen , i kroppen och i munnen .
På många hittas diagnosen med att man får cancer . Men min tandläkare hittade vita prickar på tandköttet och analys på Cancergenetiska avd på Sahlgrenska .vi har också stora huvuden .
Jag har gjort 3 operationer i förebyggande syfte !! Det är bra beslut för mig ♥️ Jag vill leva och må mitt bästa jag .
Sista operationen som skedde för 7 veckor sen , var brösten . Tack o lov funkade det att ta bort allt och rekonstruera på samma gång . Oerhört tacksam . Flera goa vänner har lämnat i cancer , bröst cancer som spritt sig .
Jag vill aldrig komma dit 🙏🏻

Ta hand om er alla vänner därute ♥️
idag är det vår dag vi med Cowden , kram på er .
/ Kerstin💯💙

Lämna ett svar

Till startsidan