Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ta hjälp om du behöver … ♥️

 

Om Du känner att du är i en virvel av tankar och funderingar ? Och du hittar inte rätt väg och svaren finns inte – du knyter Knut på dig själv . Gör det enkla och Ta Hjälp av någon som kan hjälpa dig med rätt frågor o funderingar och du får Rätsida och härliga Aha upplevelser och nytt perspektiv på livet .
vi vill alla känna att det är riktigt härligt att Leva ♥️👏🏻🕯

Alla har vi vårt och vi kan inte jämföra våra problem 🙏🏻 Diagnoser , familje draman , kärlek , arbetslös etc etc

Vi kan gå till någon och prata och känna oss i skön balans eller bara dra ut i skogen , till vatten och bara få rätt riktlinje av natur o tystnad . Vi är alla olika och vad vi responderar på vet bara Du 🤎🧡🤎🍂🍁

Men gör något och ta ansvar för ditt eget mående ♥️🕯wendelins kaffe online

Med min diagnos och alla beslut jag jobbat med under åren ( faktiskt bara 2,5 ) så har jag hittat min kurator genom vården i Borås . Hon får mig i balans o mina tankar känns alltid bättre när jag varit hos Mona . Tacksam ♥️
Mitt perspektiv blir större 😊🙏🏻🕯

Kram Kerstin

Lämna ett svar

Till startsidan