En helg att återblicka 🧡🧡

Det är så fint att tänka på alla som betytt något för en under livet 😍🙏🏻♥️👏🏻🕯

Alla jag tänker på denna helg har givit mig olika input som gett gott till mitt liv . Så Tacksam ♥️
Min förstfödde Rasmus som levde 2 timmar och lärde mig hur det är att älska någon mer än en mig själv . Mina älskade far och morföräldrar  som gett mig så mycket vackert till den dagen de försvann . Oscar, Greta , Ivar och Dagmar . Som gett mig så många verktyg att förstå livet och varför jag är jag . Inse vikten av att leva och njuta här . Umgås , skratta , resa och ha alla man älskar runt sig .
att kunskap inte är tungt att bära .
Att jag har arv från olika delar av Sverige och mina förfäder har gjort en blandning av intressanta saker och yrken . Som gett mig mina rötter . Göteborg, Örebro , Lidköping och Falköping bland annat . Äldre släktingar som varit trädgårdsmästare , Snickare , tarotkvinna , nästan hattmodist , jobbat med försäkringar etc etc 🤎🧡

Släktingar som gått bort av slarv 🙁 någon som släppte en bomb över en båt i Stockholms skärgård 😢  Någon som rest till USA och gick bort där och har hela sin familj där .
Rötter fr Valloner , Rötter fr bönder etc

Jonas föräldrar som båda gått bort 🙁 och några vi så klart saknar Sten och Maj .
Faster Ulla som gått bort närmast 💜 som vi saknar och lärt mig mycket om film , böcker och Hollywood . Glimten i ögat om goda livet .

Så klart Gunilla min goa goa vän o syster ♥️🙏🏻🕯 som lärde mig om krafter , energier , växter , Healing , tarot och om att vara en klippa i varandra liv . Kärlek , omtanke o ljus 🕯😍 Du var för ung att gå bort 🙁 och vi är inte glada i sjukdomen Cancer . Något du visade mig vikten av att vara Rotad 😘 Stå stark i sin egen kraft . 🌲🌿🌱🌳 Du är aldrig glömd raring och du är i min tanke varje dag .

Tacksam för mina människor alltid ♥️
Kram Kerstin

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan