Gråta renar …..

Var och en av oss har ”sitt  jobbiga ” i sitt liv .
vi kan aldrig jämföra ♥️🕯 för det Du har är värst för dig . Eller hur ?
Ja tycker jag är balanserad , stark , positiv men det finns delar av mig som sörjer en massa olika saker i mitt liv . Naturligt annars hade vi inte levt . 🍂🍁🤎

Häromdagen kom det bara !! Jag känner mig så tacksam o nöjd med bröst operationen som var min 3e operation i förebyggande syfte . Dessa 3 är vad jag själv kunnat ta beslut om , och nu efter sista operationen kände jag mig lite nöjd och klar ✅

så i onsdags kom ett brev fr Västra Götalandsregionen med en kallelse för check-up. Det var som ett hårt slag i ansiktet !! Du är aldrig klar Kerstin Carleljung , glöm aldrig det.

Nej och så är det , jag vet det längst inne . Men det blev ändå som en chock , och jag grät så tårarna sprutade .
Men när det lagt sig så är jag Självklart Tacksam för check ups på hud , tarmar, njurar och hjärna . Glad att bo i Sverige och få svensk sjukvård . 🕯♥️👏🏻
Gråta renar själen och det som fastnat o stagnerat .
Sen hittar jag sådant som lyfter 🛫

kram Kerstin 💯

2 comments / Add your comment below

  1. Åh som jag känner igen…❤ tacksam varje gång själen pockar på min uppmärksamhet i form av tårar tex. Känns så befriande efteråt när jag låtit sorgen ilskan komma ur mig…och påminnelsen om att ngt blir aldrig färdigt i våra liv…det pågår hela tiden…men hur jag tar det o tar emot det försöker jag ändra på…följsamhet är ngt som kommit att betyda mkt för mig…förr viftade jag bort det för egots impulser som jag då trodde var livet som det skulle levas…idag vet jag bättre…följsamhet i nuets varande❤ varma kramar för ditt mod😇 jag grät när jag drog ut en stor tand häromdagen…separation förstår jag att det handlar om…det som jag har så svårt för på olika sätt…så ditt val o ditt mod är jag verkligen imponerad av…wow vilken styrka du bär på😇💪❤

Lämna ett svar

Till startsidan