Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Livet är annorlunda …

Väljer väl ♥️🙏🏻 Idag fick maken färga håret hemma och jag valde bort att gå till frissan i dessa tider . Allt för att tänka på mig själv och andra .
Han var riktigt duktig Jonas 🙏🏻👏🏻 Och följde mina instruktioner .

Tar du hänsyn till läget i Sverige idag ? 🙏🏻
Jag hoppas Du gör det , för tillsammans fixar vi det . Men inte om alla tar sig Friheter att göra som man vill . Vi handlar mat på nätet och åker sen upp med kassar till mamma o pappa . Vi går inte i affärer , handlar allt vi behöver på nätet o tacksam för att det går . Alla julklappar kommer fr inköp på Internet också .
Jag jobbar hemma och tacksam för att det fungerar så bra 🙏🏻♥️

Jag längtar så efter mina nära och kära ♥️
mina goa vänner . Jag och K ses på distanserad promenad o det är härligt att få prata av sig.  Och skratta åt eländet med Covid-19.
Men ändå att jag inte kan göra det jag är van vid , så är jag så Tacksam för allt jag kan göra . Vi bor nära naturen och jag kan promenera , vara ute och må gott . Sen umgås med de jag bor med och det betyder allt ♥️♥️

myser idag o äter god middag

3 comments / Add your comment below

  1. Så härligt att se dig min vän och så fin du är oavsett färgning eller ej. Men som gammal frisör så förstår jag värdet i att göra sig fin för sin egna skull❤️
    Och så härligt med naturen inpå knutarna!
    Tänker på dig min vän ❤️

    Många kramar från mig Tina

Lämna ett svar

Till startsidan