En vanlig dag ♥️

Tacksam och glad över allt som funkar i livet 🕯❣️♥️
Jag bor fantastiskt bra , tak över huvudet o varmt o mysigt hem . Mat på bordet när jag är hungrig .
Jag kan gå ut och röra på mig precis när det passar 🙏🏻 Vi bor i naturen och det ger kraft .
Jag har Jonas o Måns o Freja hos mig hela tiden . Gemenskap är så viktigt i tuffa tider , håller min låga brinnande . Vi blir tajtare som familj och det är +++

Mitt arbete funkar på så många sätt väldigt bra fr hemmamiljö i Corona tider . Datorer , telefoner , möten över dator konferenser fungerar  . Självklart Saknar jag gänget på nära håll och de energierna man får i gruppen som ofta lyfter en energi mässigt och ger kraft i mycket jobb . Spännande med mycket nytt som ger en kick och nystart . Ser fram emot 2021 på många sätt både jobbmässigt o i det privata . ♥️ Vi är ett bra gäng med finslipning Som kan gå långt .
Försöker lyfta dagarna med bra saker som lyfter blommor , ljus , promenader , bra bok , Ngt givande på tvn och Jonas kokar fantastisk mat var dag . En fröjd med alla goda recept och saker vi äter . Tack älskling ❣️Skriver och delar mina tankar o funderingar . Känner och får positivt gensvar . Pratar i telefon med familj o vänner 🙂 och messar med  nära o kära . Viktigt att Hålla gemenskapen brinnande .
Saknar verkligen att ses med människor jag bryr mig om , att få krama om familj utanför min boning och träffa goa vänner som får mitt liv gå runt i positiv energi .
Åka på utflykter över dagen och resa till familjen i Wells UK . Lesley o Steve saknar er så. ⭐️⭐️ Krama på mamma o pappa .
Tacksam för familj , vänner o härligt umgänge . När det är bättre tider blir det partaj och firande ♥️💋❣️🍾

 

Lämna ett svar

Till startsidan