Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Klappa dig själv på axeln …

Se livet som en möjlighet och en fantastisk chans att utvecklas och njuta av The Life ♥️🕯.
Glädje , lycka , trygghet , kärlek , utveckling och hälsa är väl vad vi alla suktar efter att ha den bästa målbild om vad som ger oss kraft och gott mående i helhet . Eget ansvar att hitta sin balans o följa vägen man drömmer om .
Och att vara i livets hjul och hitta det som stärker och göder ens tankar . Till positivitet som ger helheten en sådan jordning i allt vi vill .
Hitta vad som lyfter just dig ?? ♥️

Jag kan bara prata för mig-själv så klart . Jag älskar att prata och umgås med mina nära och kära , familj , vänner är så viktiga i mitt liv . Mitt jobb att ha god balans , utvecklas och de bästa jobbkompisarna. Ger kraft , tacksam för på jobbet är man många timmar . Vi skrattar mycket på LF .
Jag älskar att promenera , frisk luft och känna att kroppen får skön genom strömning av rörelse . Kommit till insikt att varje steg jag tar. Gör jag för mitt välbefinnande 🙏🏻🕯

ingen kan göra åt mig , det är bara jag ♥️
Jag är en riktig mys människa , och älskar att sitta under en filt och läsa en god bok , se en serie eller film som ger en något gott . Tända ljus , äta gott och bara vara … 🤗🕯bästa 🙏🏻

Jag gillar att hålla på med min Reiki , se andra o deras behov , känna in energier och hjälpa om jag kan . Lyssna in människor och känns jordningen i detta . Mina kurser ger oerhört mycket att få dela kunskap och få input av nytänk . Jag har idag utbildning på Distans vid intresse , pga Covid 19 .
Jag tycker om människor och har ett intresse av att lära mer om andra alltid ♥️
Förkovrar mig med mitt skrivande , min trumma och kort .
Ser framåt om mitt mående , nu har jag gjort de operationer jag kan göra . Jag läker efter min sista operation och efter detta är det mina check ups jag har kvar resten av livet .
Försöker hitta en balans i det … och se livet positivt , och leva det på mitt bästa sätt ♥️

kram Kerstin 🙏🏻👏🏻Vill du köpa kaffe online som är ekologisk och produkter för din bakning? Då ska du köpa kaffe hos Wendelins kaffe som är svensk hovleverantör inom kaffe.

Lämna ett svar

Till startsidan