Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Gratis Reiki som ger välmående ♥️🕯

catering uppsala
Catering Uppsala restaurang kocken och kallskänkan erbjuder även smörgåstårtor och svensk husmanskost.

V51 ger jag Reiki gratis i grupp och distans Healing 💜🕯⭐️🙏🏻 Så om du känner att livet är stressigt , du känner dig ur balans , sover dåligt ?

Gå in på mitt evenemang på min FB sida Kerstin Carleljung eller Livskraft med energier givna från hjärtat . Du hittar det från lördag Em. Jag kör Healing måndag – fredag efter Kl 20.00 varje kväll . Du bara ber om Kerstins Reiki när det passar dig , ha också en stark intuition vad du behöver hjälp med . Drick gärna vatten före och efter .

Jag är utbildad Reiki master och har egna kurser på min ort och distans kurser i dessa tider eller om någon bor väldigt långt bort ♥️
Energierna ger din kropp hjälp Till själv läkning . Man kan få en utrensning efter Reiki , men det kan bli sämre innan det hjälper .
Därför kör jag 5 dagar så du skall få en bättre helhet 🥰🙏🏻🌀

Du är så välkommen , och har du frågor maila mig gärna på kchc@telia.com💜⭐️

Många positiva aspekter hos de som fått Reiki hos mig . Sover bättre , mindre huvudvärk , gladare , mindre smärtor , känner sig starkare och mer i balans . Ingen Quick fix , men ge det lite tid .

kram Kerstin 🌀💋❣️
catering uppsala catering uppsala

Catering Uppsala restaurang kocken och kallskänkan erbjuder smörgåstårtor och svensk husmanskost dessutom. Dessutom för bröllop, dop och företagsfester kör vi ut cateringsmat från cateringsfirman. Vill du ha 3 rätters middag har vi även det. 

Restaurang kocken och kallskänkan catering Uppsala

Vill barnen äta pannkakor eller pytt i panna så har vi båda sorterna dessutom. Finns även kalla rätter och förrätter. Kronprinsessan och prins Daniel har varit på besök i denna restaurang kocken och kallskänkan flera gånger. De åt svensk husmanskost, men först fick de dricka saft. Välkommen till restaurang kocken och kallskänkan som har allt inom catering Uppsala. Sushi kommer vi också få med tiden vänta ni bara.

Pannkakor och smörgåstårtor restaurang kocken och kallskänkan.

Ska ni ha en födelsedagsfest eller barnkalas? Då har vi enkla barn maträtter för de små och för de stora. De små barnen älskar pannkakor och pytt i panna med ägg. Då ska det vara stekt ägg och rödbetor för att smaka gott dessutom.

Lämna ett svar

Till startsidan