Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Balans 🤗

Balans är ett starkt ord både kroppsligt och själsligt ♥️⚖️

Jag har inte så bra balans när jag skall gå på smala saker , balansera över vatten drag etc Men jag jobbat mycket på min inre balans både frivilligt och ofrivilligt . I saker som hänt i mitt liv . Det som var oerhört tragiskt och jobbigt då , kan jag idag förstå har gett mig mitt livsmönster jag har idag ⭐️🕯och idag kan jag tom vara Tacksam vad jag fått pga det . Min livs erfarenhet … på gott och ont.

Mista vårt första barn , sorgen i mitt liv och sen få diagnos och hitta mitt sätt att förhålla mig till det 🙏🏻
När vi miste Rasmus var det som någon drog ut mitt hjärta från kroppen, hela jag var i förlamad sorg . Men jag pratade mig ur den och jag grät den ur min själ och sinne. Kan inte säga att en sorg tar en sådan här lång tid , men man lär sig liksom att leva med den och tyngden blir något lättare efter tid . Även om sorgen har blivit en del av mig . Är den lättare men självklart mitt livs sorg .
Man kan ibland fundera hur hade han blivit som människa ?
Sen hade vi en otrolig pärs när Måns föddes för tidigt ♥️🙏🏻
Men man får hitta det i livet som ger en glädje och vara Tacksam för allt vackert man har .

Se livets positiva sidor , och krama nära o kära .Prata prata med de som betyder något . Se tuffa saker i perspektiv av det som är viktigt . Inte låta något tufft tynga ner så man inte orkar gå rakryggad fram och se Allt Härligt i våra liv .
Jag kan bara prata för mig ♥️ Och det är så viktigt för mig att psykisk balans är något som jag vet är en blandning hur jag tänker , hur jag mår i kroppen och att jag är så glad i mitt liv med mig , mina nära, vänner , jobb och sådant jag har passion att göra . Jag gör mitt bästa och övertygad om att Du gör ditt ♥️🕯

Lämna ett svar

Till startsidan