Jag älskar …

Jag älskar att inget är omöjligt , livet går åt det hållet jag vill att det skall gå , takt pinnen är min 👏🏻🕯✨ det är en sådan skön känsla denna fredags morgon som säger 1 januari 2021 . Boken med oskrivna blad ligger framför mig och vad som skall stå där är mitt val .
Känns lite mäktigt , på ett skönt sätt 🙏🏻⭐️
I år tänker jag att många steg skall tas för min skull , steg för min hälsa och steg av utveckling för mitt själsliga jag .
Stimulans till hela mig – ger en Kerstin som lever  på rätt sätt . ♥️ Jag skall följa det som gör mig glad och får mig i ett flow i välmående . Det kan jag ge mig själv i de fortfarande tuffa tider med Coronan som bestämmer över oss .
Men detta bestämmer jag över !!
Näring till kropp och själ det har jag koll på själv . När livet utanför blir lättare , då finns fler möjligheter . En dag i taget , blir promenad  , yoga och mys med grabbarna . En bok i min hand är alltid givande 😍👍🏻
se livet med kärlek , vara positiv och ge saker en chans . Det blir min första dag 2021 .
Det blir bäst för mig …. ♥️ Grunna på din dag och din framtid .

puss Kerstin

Lämna ett svar

Till startsidan