Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att vara den man är

Här är jag som jag är , och jag mår bäst av det .  Att jag gillar det andliga och spirituella + mycket mer . Plus det jag råkat ut för i mitt liv , har format mig till den jag är idag .

Det har tagit mig ut på min väg att vandra , som ger mig kraft och balans . De människor jag har i mitt liv de accepterar mig för mig även om de inte förstår mina vägar och det är ok . Men det förstår att mina val gör gott för mig , sen har jag vänner som uppskattar samma o det är givande på 1000 olika sätt . Men de alla ger mig precis vad jag behöver i mitt liv .

 

Miste vårt första barn

För snart 27 år sedan miste vi vårt första barn i vecka 24 , Rasmus . Han levde bara i 2 timmar , och det var så tufft att ta sig igenom . Mycket prat , gråt och smärta . En upplevelse jag inte önskar någon . När jag med ett lillfinger smekte hans ansikte den lilla varelsen . Så söt som en docka . Hur en del människor efter inte vågade närma sig mig . Men en del var tuffa o ringde , eller skrev kort – inga sms då inte . Saknaden att inte ha ett barn , åka hem utan mitt barn . Att det finns så många tårar i en människa . Skulpterar en .
Men ibland kan man tänka efteråt , hur fixade jag detta ?? Ock då känner man att en styrka finns som hjälper en upp ur hålet .

Folk pratar om sina problem

Under årens lopp har jag känt många gånger att när folk pratar om sina problem med mig , hade jag en känsla att jag hade på mina axlar att lösa deras problem . Blev trött och urlakad av det , ont i rygg och andra ställen . En av mina första andliga kontakter var en kvinna som sa till mig att om inte du tar hand om dig och utvecklar ditt inre , kommer du dö / torka ut som en fisk  på torra land .

Min andliga resa

Efter det började min andliga resa , och min personliga utveckling som jag är så Tacksam för , ca 10 år sedan . I detta blivit Reiki master , ger Reiki healing och har olika kurser på plats och på distans med Livskraft med energier givna från hjärtat  Finns på FB om någon är intresserad.
Jag älskar att utvecklas och ta till mig saker som stärker mig i livet och mitt tänkande.

Diganos Cowden Syndrom

Sen kom min diagnos 180404,  Cowden Syndrom / Pten   Som 1/200000 har i världen . En cancer genetisk sjukdom som ger en större chans att få cancer i vissa delar av min kropp 8 ställen . Så därför har jag gjort 3 operationer och tagit bort friska delar för att aldrig närma mig cancer.  Livmoder, sköldkörteln och mina bröst . Men har 5 saker kvar hjärnan, njurar, tarmarna , tänder och huden , Dessa är då viktigt att checka en gång per år eller vart annat . Tänderna flera , så man håller det i schack.
Oron , väntan på svar och försöka leva som vanligt där emellan . Så viktigt att hitta en balans , och leva sitt liv också och inte låta tankar om oro ta över.

Vara här och nu

Mitt liv är jätte viktigt för mig att leva och må bra i  Vara här och nu  och njuta av allt jag vill . Ingen diagnos skall stoppa det .
Jag andas , Yogar , promenerar , är i Naturen och är jordad . Lägger kraft att min balans och jag skall vara i symbios.

Och jag lyssnar så klart på mina med människor som alltid , men idag låter jag ansvaret ligga hos dom själva , och jag mår mycket bättre.
Alla har vi vårt att ta hand om . Kram

 

Lämna ett svar

Till startsidan