Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fria samtal med ♥️ Och healing

Fria samtal med ♥️ Och Healing 

Mitt mål är att hjälpa andra , med samtal och en mix av healing. Det finns möjligheter att lätta sitt ♥️ Med en mix av healing som är energier som jobbar på djupet av det själsliga.
och låter tråkiga blockeringar i din kropp att släppa taget. Och ljus o kärlek fyller din kropp och själ , och låter dig leva ditt liv 100 % som du är ämnad att göra .
Jag säger inte att smärtor försvinner , men det blir lättare och det finns tips till att hitta möjligheterna för var och en av oss ♥️
Jag älskar att sitta med en kopp te och ha djupa samtal med mina bästa vänner . Det när mig och fyller mig med kraft att gå framåt i mitt liv .
En vän sa en gång till mig , du lyssnar så bra Kerstin , du skulle ha en bästa vän terapi med människor som behöver prata av sig. 💯💪👏🏻

Lite av den biten kommer i sep/okt med en twist, därför jag tror att mixen av prat o healing gör susen hos människor att lyfta det tunga.
Jag är ingen utbildad psykolog , har ett års studier på E-universitet med Samtals terapi , men egen erfarenhet av svår sorg och tuff diagnos i min kropp .
Jag vill gärna dela min livs åskådning 🙏🏻 Med mycket ljus och kärlek . ♥️🕯

Ni hittar mig på Livskraft med Energier givna från hjärtat FB. Också Kerstin Carleljung FB.

 

Lämna ett svar

Till startsidan