Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Få hjälp av healing energier 💜

Att få Reiki healing är som en våg som sköljer över en på härligt sätt , känner in din kropp , dina meridianer och om det finns blockeringar . Energierna jobbar sig in i din kropp och hjälper din kropp till självläkning . De går dit dom behöver .
Kroppen kan svara med huvudvärk, många toalett besök , men det kommer av rensningen som energier ger när kroppen får hjälp .
Ge det tid så kommer energierna hjälpa dig att hitta din kropps balanser igen .
Jag tror på lite Reiki under längre tid , och din kropp jobbar på och saker som du har problem med lättar . Huvudvärk, sover bättre , mindre smärtor , depression lättar , gladare , mer i en helhets balans och mycket mer .
Just nu bjuder jag på Gratis Reiki måndag – fredag nästa vecka gå in på min sida på FB Livskraft med energier givna från hjärtat . Anmäl dig i evenemanget där . Du bestämmer själv när du vill ha varje dag efter kl20. Bara be om Kerstins Reiki .
Du hittar också anmälan på Instagram Kerstin Carleljung.
skriv under bilden 💜 drick alltid vatten .

Vågar du chansa att inte pröva ???

kram Kerstin

Lämna ett svar

Till startsidan