Okategoriserade

Vuxna med hobby får smartare barn

Visste ni om att vuxna människor som saknar hobby ofta inte vet hur de ska stimulera sina barn gällande deras intelligensutveckling?

Att du inte har vuxna omkring dig som stimulerar dig gör att du inte kan utvecklas lika bra som ett barn som har vuxna med hobby omkring sig. Detta kan låta hårt, men så är det. Jag har själv träffat barn vars föräldrar inte har någon hobby och ser då dessa svårigheterna hos barnet. Detta har jag då märkt att barnen inte förstår enkla saker man försöker förklara för dem. Det räcker inte med att dagispersonal lär ut hobby till dessa barn. För jag vet att i skola och dagis så får barn mycket stimulering. Det barn behöver är främst föräldrar som stimulerar dem att utveckla en hobby.
Hobby leder till att barnen blir mer kreativa och en kreativ person brukar i genomsnitt tjäna mer pengar i framtiden än barn som saknar kreativitet. Saknar barnet kreativitet så kanske de får höga betyg i skolan, men de kommer jobba under någon annan med en vanlig lön. Så höga betyg är inte en garanti för att barnen ska bli rika som vuxna.

Du ska även låtsas köpa lägenhet med dina barn

Barn behöver förstå att de någon gång ska satsa på en fastighet. Antingen att de själva ska bo där eller att de ska kunna hyra ut den till andra som behöver en bostad. Normalt mäklararvode är enkelt att kolla upp så att du kan investera för framtiden. Du ska visa dina barn hur man gör och vad man bör tänka på när man ska skaffa en fastighet genom att anlita en mäklare.
Det finns brädspel som heter Finans och via den kan du lära ut allt om hur de sak tänka gällande köp eller sälj av lägenheter. Sedan ska ni också ta med barnen när ni tittar på ny lägenhet så att de får mer erfarenhet i livet. De ska inte bara sitta framför en dator och surfa de ska med ut i verkligheten både gällande visning av lägenhet och att skaffa sig en riktig hobby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *