Okategoriserade

Därför kan du inte lycklig med pengar!

Du kan köpa allt för pengar utom kärlek och detta är säkert alla överens om. Fast vem är ens intresserad av att köpa en människas kärlek?

Du kan ej köpa kärlek för pengar, men det gör dina fiender hövligare. Vem orkar med ohövliga människor? Jag hade lätt kunna betala pengar för att folk ska sluta ta min energi med ohövlighet. Dessutom ge dem dricks för att de ska vara hövliga mot mig för det är bekvämt med hövliga människor för vem orkar med ohövlighet när man knappt har tid?

För att bli rik ska du antingen komma på något som ingen annan har kommit på. Tex en uppfinning som du vet att du är helt ensam om.

Om du vill reda på hur många släktingar du har?

Då ska du först och främst vara rik och köpa en stor herrgård med pool. Du kan då också anlita en avloppsrensning med jämna mellanrum så att dina släktingar får det ännu bekvämare när de badar i poolen. Då ska du se att dina släktingar dyker upp en och en. Om du inte har några pengar lovar jag dig att ingen kommer att bekänna sig som din släkting. Detta spelar då ingen roll vilket land, kultur eller religion du tillhör. För pengar är aldrig personligt har du pengar är alla släkt med dig även din tandläkares kusin kommer bli släkt. Har du inga pengar så har du inga anhöriga oavsett var på denna jord du kommer i från. Har du dessutom mycket otur i kärlek får du tur i spel och tvärtom. Jag föredrar lagom tur i båda aspekterna både kärlek och spel. Jag väljer inte bort vare sig kärlek eller pengar.

Att dela glädje är dubbel glädje därför förstår jag folk som delar med sig av sina pengar och då handlar det inte om att de köper kärlek. Då handlar det om att de mår bra av att glädjas med andra.

Behöver du annat för att kunna bygga runt din pool så kan du vända dig till tex Bauhaus de har massor inom trädgård och poolskötsel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *