Okategoriserade

Rädda företag för att känna dig trygg

10 sätt att synas bäst genom kommunikation

Ingen vill gå i konkurs därför kan det vara bra med företagsrekonstruktion Stockholm för att hålla sitt företag på fötter. Pandemin har gjort det svårt för många företag att existera. Många företag skulle bli bättre om de funderade på företagsrekonstruktion i dessa svåra stunder.

Sedan är det också bra att göra andra saker för att få företaget på fötter.

1. Blogga om sitt företag
2. Twittra
 (små bloggar)
3. Bjud in
Genom att vara ett inbjudande företag som förutsättningslöst bjuder in nya och gamla kunder att ta del av din verksamhet.
4. Prid Virals
Hur många gånger per dag tittar du på roliga klip på youtube? Visste du att många av dessa s.k “virals” är skickade direkt från stora företag som vill boosta sitt varumräke?
5. Samarbeta med andra företag
6. Snygga till dig på bästa sätt
Inte dig själv personligen med tex ditt visitkort
7. Go Gerilla
Tänk på att folk sympatiserar mer med David än med Goliat. Miljöpartient vann många väljare i EU-valet pga av spektakulära gerillastunts. De placerade bl.a en till hälften dränkt bil i en bassäng inne på Centralstationen i Stockholm för at tpoängera xäxthusproblematiken. Budksapet var eneklt: Det lilla kreativa partiet mot de stora trött. Vem vill du rösta på?
8. Sluta snacka utan även göra något också
Det finns många konsumenter som tycker att reklam suger. Babelnivån har böjrat nå smärtsamma höjder. så lägg ner alla form av snack, reklam och kommunikation. gör något i stället. Agera! Om du säljer sportskor och vill nå unga människor, skicka då inte direktreklam med priserbjudande, byg hellre en skateramp eller basketplats och involvera dessutom dem i bygget.
9. Bidra med mer till sitt företag
Det räcker inte längre att erbjuda en fantastisk produkt eller tjänst, för när konsumenten har betalat är ni kvitt. Båda har levererat. Vill man få lojala och återvändande kunder måste man bidra med något utöver sin produkt eller tjänst. Dyrpripar som tid, vänlighet och kunskap kan då komma väl till pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *