Okategoriserade

Att ha ett dataintresse

Att ha föreläsningar med medium via din dator

Förut var man tvungen att resa om man skulle ha föreläsningar med medium eller andra kurser.

En låtsas spökhistoria som skrämde slag på mina kurskamrater

Det brukar finnas reiki kurser i Karlstad hos medium Anna Lena Vikström. Folk brukade då om de var bosatta i Uppsala vara tvungen att resa ända från Uppsala till Karlstad. Vissa stannade där varje helg hemma hos henne i hennes villa. Vi var flera kursdeltagare och hade det superkul. Eftersom Anna Lena är ett medium så hade kursdeltagarna fantastiska historier de ville dela med sig av. Anna Lena berättade att de som har mest fantastiska spök historier eller andliga upplevelser är de som överdriver mest och är minst mediala. Detta är så sant som jag håller henne helt med om. Jag testade även om folk var så andliga som de påstod att de var. Mitt i natten vaknade jag och började knacka i väggarna och ylade. Deltagarna blev rädda på riktigt. Varför blev de aldrig rädda över sina egna påhittade historier?

Man skulle haft en dator för att kunna sätta på riktig ylande skrämmande ljud och skrämma ännu mer slag på sina kursdeltagare. Sedan kan man också vara väldigt dataintresserade ex modbus och göra egna spökhistorier och sända på YouTube det hade också varit kul. Genom datorer så har vi utvecklats verkligen mycket och kan göra nästan vad som helst och få det att se så äkta ut som möjligt.

Som svar på min egen fråga så blev de inte rädda för att deras egna historier var påhittade. Min var ju också påhittad, men det visste inte de.

Jag hade det fantastisk kul hos medium Anna Lena varje helg. Det finns kurser som inte är lika roliga på plats och sådana kurser vill jag helst ha föreläsning via dator. Det finns en sådan tjänst på Mindspace Group där du kan få det. Resfria möten utan kostnad kan du prova på i 45 dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *