Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Medium = Livs coach

I går blev jag uppringd av ett mycket givande och igen kännande Medium Miranda Shine. En kvinna med med huvudet i Universum med de högre , änglar och våra andar , men Även Fötterna på jorden , så stark i jordens energier och vad som finns runt omkring oss . 

Tack fina DU !! 

Kändes som vi hade fin inverkan på varandra . och jag kände att du verkligen kände in mig och Pushningen jag nu behövde så väl . Vi pratade om mitt Livs syfte , mina bättre sidor , där jag gör mig bäst .

Vilka mål jag behöver sätta framöver i min livs situation . Verkligen tänka till vad jag brinner för och vad som ger mig mest glädje i livet . Amen

Ta Ansvar för Vilka människor jag släpper in i mitt liv , vem jag ger min energi till och vems energier som får vara runt mig eller ej . Viktigare än du någonsin kan föreställa dig . Tänk på olika situationer i ditt liv, där du träffar olika människor du har runt dig . Vilka mår du bäst av dig ? Du känner säkert av en skillnad . Det är jag ganska övertygad om .

Ni som känner mig , vet att jag älskar att utveckla mig , och känna att jag växer som person . I det vill jag även dela det med andra som behöver en kick i sitt liv . Hjälpa människor på olika sätt med healing, samtalsterapi eller annat som kan komma . Känns som något jag höja i min vardag . Ni kommer veta när jag är på BANAN, jag lovar .

Färgerna i livet är magiskt om du stannar upp och tar in dom . Ja ja – Ett av mina största motton just nu är att Sätta mig först . TA hand om KERSTIN , ge henne näring och vatten . Jag ÄLSKAR Blommor och Livet när det är i sitt bästa skede . 

Jag har starka känsel spröt och känner tydligt av det som sker runt omkring mig , både det som är bra och mindre roligt . Gudarna skall veta att man lär sig av det man går igenom i livet .

Och Det sätter en på banan , och min väg som är meningen att jag skall vandra .

Jag är inte rädd , jag har Tilltro och Tålamod som jag stärker hela tiden .

 

Puss på ER och Tack Miranda

2 comments / Add your comment below

  1. Åh vad fint! Såg detta nu💖👌🙏🌟Tackar vördnadsfullt! All ljus och kärlek till dig 🌸

Lämna ett svar

Till startsidan