Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Värdefullt , vad säger det ??

Värdefullt är ett sådant fint ord tycker jag . Det säger väldigt mycket om något personligt , en sak , en resa , om en person etc Jag är övertygad om att det kan betyda olika saker för mig som skriver och för er som läser detta . Det är verkligen personligt. 

En situation , kan vara värdefull för mig . Om jag varit med om något tufft , och en vän ställer sig upp och håller med mig och stöttar mig i det som sker . Om en god vän ringer klockan 7.30 en morgon för att checka av att allt är bra med mig . 

Att ens man håller en bakom ryggen i vått och torrt , det är kärlek på hög nivå. Så Tacksam för min Stam av människor jag har i mitt liv , de är oerhört värdefulla .

jag , Syster och Kusin =)

Att Plugga och Utveckla sig är värdefullt =) känna att man växer i tanke och själ , och kan hjälpa andra . Det är otroligt värdefullt för mig . Då känner jag att jag utvecklas på ett fint sätt. Tack .

Resa till nya platser och länder , träffa nya människor och härliga gamla vänner och få uppleva med ögon, näsa och mun .Det är Värdefullt för mig .Då Får jag jag verkligen Energi påfyllning som stärker mig inifrån och ut . Vi har bokat Irland i juni som vi skall åka till för första gången i livet både jag och Jonas . och hälsa på våra goa vänner Lesley och Steve . Mumma =)

Sen har vi så klart Värdefulla saker i våra liv . Värdefulla för att man har ett minne med det , fått av mormor och morfar . Och man har sett den här saken sen barnsben och det betyder dessa fina människor bara jag ser saken . Något jag har fått av min kära man eller min fina son . Som värmer hjärtat lite extra. Sen de få saker som är Värdefullt i pengar .Kan vara något man själv fått eller ärvt av någon i familjen . Då kan man självklart ta beslut om att sälja saken om det inte betyder så mycket och göra något riktigt trevligt för pengarna . Eller spara den , för den är värd pengar men man har så fina minnen med det också . Det betyder något varmt för ens hjärta . 

Lämna ett svar

Till startsidan