Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kvinna andlig och Spirituell..

Kvinna som älskar att prata om våra Energier , tror på att allt man gör , säger och skriver kommer ut på ett sätt som att ni snabbt känner att hon har något eller inte  .

Ofta när man träffar nya människor känner man snabbt om man klickar eller inte .

visst är det spännande !! ♥️ Att fundera på varför ?
jag är boende mellan Borås o Ulricehamn på landet vid sjön Tolken . Nära vatten och natur – ger mig påfyllning om jag är trött o stressad.

en person som älskar min familj och vänner , betyder allt för mig . Make, son och goaste hunden Freja . Jag är Reikimaster och läst till samtalsterapeut på E- universitet. Genuint intresserad av människor och är alltid nyfiken på människor som kommer i min väg .
stor kram från mig 🌸

Lämna ett svar

Till startsidan