Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det krävs mycket pengar för att starta ett företag

Ett företag behöver mycket arbete och pengar för att gå runt.

När du ska starta företag så finns det mycket saker du bör tänka på för att inte gå i konkurs. Det sägs att 80 % av alla företag som startar går i konkurs. Så det är mer en regel än ett undantag att företag går i konkurs. Vill du vara undantaget så behöver du noga planera hur du ska göra för att inte gå i konkurs. Ska man starta företag så vill man tillhöra den senare delen av knappt 20 % dvs de som driver företaget framåt i stället för att gå i konkurs.

Då kan du alltid tex företagslån aktiebolag om du nu har ett aktibolag dessutom. För att starta ett aktiebolag så är det enklare om man är ensam i början än att vara med någon kompanjon. Sedan kan du om du vill sälja vissa andelar till folk du litar på. Kom i håg att aldrig sälja andelar till folk du inte litar på. När man driver företag med andra människor som inte har rent mjöl i påsen så blir det bara ett besvär och ond plåga. Det gäller att verkligen vara överens så att man arbetar tillsammans med något man tror på. För man behöver verkligen någon att lita på när man ska göra business. Det finns så mycket i ett företag man behöver hjälp med och kommer man inte överens är det också svårt att hitta balansen. Man tror att man kommer undan men man kommer ej undan för det är svårare än vad man tror. Man ska heller inte vara så naiv i början och tro att bara man har en partner så kommer allt att fungera. Det fungerar inte bara för att man har en partner. Din partner ska vara en bra människa som man kan lita på för att det ska bli en bra business och företag av det hela.

Det finns folk som kanske tror att det fungerar men att det i slutändan krävs ambitiösa människor och ärlighet som varar och tar företaget framåt.

Lämna ett svar

Till startsidan