Okategoriserade

Få hjälp med flyttstädning så du hinner med annat i livet

Samarbete

Det är inte alls svårt att packa sina varor i olika kartonger och påsar. Det är heller inte svårt att skriva på kartongerna vad de innehåller så att man kan hålla reda på allt. Det som verkligen är jobbigt när man ska flytta är att städa i varje rum och vrå. Det svåraste är badrum och kök som kan ta upp till två veckor för en normal person att hålla helt rent. Dessa två veckor så kanske du jobba på ett hotell och där hela tiden städare olika rum efter kunderna. Ska du på en en jobbig dag med all städning komma hem och städa rent hemma också för att du är på väg att flytta?

Nej det ska du inte behöva göra tvärtom ska du anlita andra att hjälpa dig med flyttstädningen tex genom Excellent Moving så att du inte tröttar ut dig själv. Jobbar du dessutom på ett hotell är det också billigare för dig att stanna på hotellet. Då kan du bo där i några dagar tills att allt är städat och rent så att du kan flytta in i din nya bostad.

Många gör felet i att de vill städa själva och sedan när hyresvärden kommer för att kontrollera städningen så hittar de alltid fel. Antingen får du städa om från början eller så får du betala lite böter så att de kan anlita en städfirma och städa efter dig.

Därför i stället för att först städa själv och sedan låta dem anlita en städfirma så kan du göra jobbet själv dvs anlita en städfirma så slipper du göra ett jobb helt i onödan dvs städa och sedan få klagomål för minsta lilla fel i huset.

När allt detta är över kan du fira genom att stanna kvar på hotellet och äta en tre rätters middag med lamm eller en annan favoritmat. Tänk på att inte ha för mycket parfym på dig när du ska ut och fira för att det finns allergiker. Jag själv gjorde det misstaget och blev tillsagd folk har blivit mer känsliga numera.

Parfym är väldigt känsligt även när du ska städa

Jag själv tog fram sköljmedel och sprutade ned kläderna med den. Sedan tog jag tag i duschen och tvättade av sköljmedlet men lukten gick aldrig bort. Så jag måste nu be någon plocka in kläderna i tvättmaskinen för att tvätta dem på nytt. För varje gång jag går in i mitt badrum där kläderna hänger så får jag sådan huvudvärk. Jag klarar helt enkelt inte av starka lukter. Så tänk på detta att vara sparsam med allt som är parfymerad för det kan göra mer skada än nytta. Jag har nu haft huvudvärk i 2 dagar pga av starka dofter från den där sköljmedlet. Aldrig mer att jag gör på det sättet utan jag ska använda det när jag tvättar kläder i tvättmaskinen och inte börja experimentera på egen hand det är verkligen det dummaste jag har gjort. Tänk att man aldrig lär sig hur känslig man själv är mot parfymer.

Klorin är också något man bör vara försiktig med för även lukten av klorin framkallar huvudvärk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *