Okategoriserade

Transformation ♥️

Jösses det sker saker !! Fullmåne igår , Vintersolståndet imorgon och Julafton på fredag . 

Stjärnor och planeter står på himlen med input om att det kommer nytt 2022 , stora nya förändringar . Sk Transformationer , lager på lager skalas av och nya möjligheter finns om du vill
Läste hos en duktig astrolog att låt Julafton bli som den blir , låt alla göra lite som de vill . Njut av att vara här och nu .
i går i fullmånens glans skrev jag om saker jag ville släppa , personer jag ville förlåta och saker jag ber om för 2022
Och vad jag behöver vända blad för hos mig själv.

Jag eldade upp min lapp med mina tankar , över öppen eld . Denna fullmåne hade jag mitt i hus 4 , och kommunikation och lära nya saker låg starkt för mig.
känns otroligt inspirerande och känner spänning och tilltro till det som komma skall

Vintersolståndet det vänder och ljuset kommer åter till oss , det känns så underbart  Cykeln att man tar det lugnare och vilar upp sig i sitt ide, funderar på livet och vad som ger en mycket . Vilka frön man vill så när det blir vår och man sätter igång med det man går igång på .
Energierna är i sitt esse nu och ljuset , blir starkare för oss alla. Är så tacksam för vad som sker för oss med hjälp av Moder Jord och vår fantastiska natur .

Snart Jul med Jesus, Tomten och Få vara Tillsammans  Och mycket kärlek i livet med olika konstilationer  av familj, vänner , eller att man träffar nya människor på andra sätt . Det viktiga är att hitta sättet som passar en själv .
Som gör att man är nöjd med sitt eget val

Och att man får umgås med människor man klickar med , energierna är starka så här års