Konst

Nostalgitrip

  • Det var länge sedan bubblan kom och blev populär. Nu är det nostalgi att se dessa bilarna. Många har säkert fina och roliga minnen från den tiden. Jag tycker bubblan har en gullig form och jag tänker 70-talet och flowerpower. Själv är jag född på 60-talet så jag har lite minnen från den tiden fast jag var ju inte så gammal då.
  • Denna bubbla som jag har målat är med glitterlack eftersom jag är svag för guld och glitter. Den kommer pryda ett hem som kanske är minimalistisk för att införa en kontrast eller kanske I ett maximalistisk hem för att fullända stilen….Vad vet jag det blir kanske upp till dej?
  • Måttet är 50×50 cm. Den är målad I akrylfärg på canvasduk.
  • Priset är kr 4000.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *