Konst

Lägg pengar på en tavla

Varför lägga pengar på en tavla?

tavla

Varför lägga pengar på en tavla? Hmm.. jo det har jag gjort här! De små detaljerna som skapar spänning och väcker tankar och det är något som alla kan förhålla sej till. Ja det är en del av min skapandeprocess vi snackar om.

När jag skapar min konst vet jag inte vad som skall framträda på tavlan när jag sätter igång med undantag förstås. Idéerna kommer när jag håller på och jag tycker det är spännande att överraska mej själv och hitta nya vinklingar inte bara upprepa mej själv.

Alla vill ha något unikt

Men varför ska ni lägga pengar på en tavla undrar ni?  Vill man ha något unikt som tilltalar en och väcker känslor till liv så är väl det skäl nog. Jag vill att mina köpare ska älska tavlan dom blir ägare till och inte tröttna på den efter ett tag. Därför har jag ofta många moment också i mina målningar små saker som man upptäcker varje gång mån studerar den.

Vill du dela med dej av vad du tycker är  viktigt för dej när du ska välja vad du hänger på väggen så dela gärna det med mej!

Tack för att du läste och ha en underbar dag och njut av alla små detaljer på din väg.

KRAM/Tove

tavla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *