Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Våga …..

Att våga vara den man vill , och göra det man känner är JAG . Slänga sig ut och göra saker man bara blir glad av och lära sig på vägen . 

I år skall jag inte tänka så mycket om vad andra tycker , utan göra det jag vill och brinner för . Göra det som får mig att lysa och tro på mig själv i det jag vill göra . Det är bara jag som har ansvar för mitt eget liv och vad jag vågar att göra utan att vara rädd. Sluta att jämföra sig med andra och visa Vem jag är , och vad jag har i siktet . 

Jag kan , vill och jag vågar =) Jag Älskar min healing , och jag skall jobba för att bli klar med min Kurs inom kort och bli starkare i det jag gör. Skön känsla att utvecklas , och skala löken och mer o mer hitta sitt sanna inre jag . Jag vill jobba mer med min samtals terapi och hjälpa människor att ge sig själv chansen att kunna flytta sina tankar åt rätt håll och ge sig själva svaren som gör livet lite lättare . Hitta sina nya kapitel i livet , och ta sig framåt som man drömmer om .

Ja , jag drömmer och jag sätter mål om mig själv , min hälsa och framtid . Jag affirmerar och jag ber om det jag önskar . Tacksam att ha drömmar och mål , se mig själv i en ljus lysande skepnad som lyser upp min egen väg och förhoppningsvis kanske hjälper någon i min närhet med en utsträckt hand om det behövs .

Det känns som detta året , är något extra , och det känns som det kommer bli en stor typ av transformation för många människor . Det kommer ske saker som är nya för oss , och det känns otroligt spännande . Var bara inte rädd ,utan ge dig själv chansen till en slags nystart . Ta de möjligheter du bjuds, för du är värd det .

Jag ger dig chansen 2022 , utmana mig och jag är med på noterna .

 

Kram Kerstin

Till startsidan